El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres fotos de Sergio Ramos i Pilar Rubio en el viatge de noces
  • CA

Pilar Rubio i Sergio Ramos han protagonitzat la boda de l’any. La catedral de Sevilla va vestir-se de gala per a celebrar una cerimònia romàntica i multitudinària que els va unir en matrimoni. La finca del futbolista va ser l’escenari perfecte per a una festassa increïble, que ha estat qualificada pels convidats com “la millor festa del món”. Pablo Motos i Santi Cazorla van deixar anar alguna anècdota a ‘El Hormiguero’ mentre que les revistes del cor encara parlen del conjunt estilístic de Nuria Roca. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queremos compartir con vosotros uno de los días más felices de nuestras vidas, en el que nuestro sueño se hizo realidad. Gracias a todos por acompañarnos y por el apoyo que cada día nos dais. We want to share with you one of the happiest days of our lives. Our dream came true. Thank you everyone for the support you give us every day. @pilarrubio_oficial

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Els nuvis van ser molt generosos amb la premsa i van posar davant els fotògrafs a l’entrada i sortida de la catedral. Però no només això, sinó que també van habilitar una carpa al costat de la finca, on van coincidir les primeres declaracions com a marit i muller. Van respondre moltes preguntes, però van deixar amb un dubte principal: on anirien de viatge de noces.

Van confessar que encara no tenien clar el destí concret, però que tenien previst anar a Àsia. Doncs bé, ara, sis dies després de la boda, ha sortit a la llum la primera parada… i és ben lluny del continent asiàtic.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recuerdos imborrables de un día, de una vida, de un amor. TQ @pilarrubio_oficial Unforgettable memories of one day, one life, one love. ILY #PilarRubio

Una publicación compartida de Sergio Ramos (@sergioramos) el

Els fotògrafs d’Europa Press els han enxampat a l’aeroport de Barajas, on han agafat un vol cap a Costa Rica tots dos sols, sense els nens. També se’ls ha vist allà, quan els han vist pujant a una furgoneta que els portaria camí de l’hotel. Un país de natura salvatge i platges paradisíaques, amb un lema que evidencia com seran els dies de relax de la parella: “Pura vida”. 

Sergio Ramos i Pilar Rubio Europa Press

 Europa Press

De moment no han publicat cap fotografia, però de ben segur que no triguen en donar enveja als seguidors des d’un ressort. Seguiran el camí fins a Àsia? O han canviat d’idea a l’últim moment?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa