El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karol G. treu a la llum tots els secrets de la nova cançó de Shakira

Shakira és l’artista de moda i així ho demostren les espectaculars xifres que està aconseguint amb les noves cançons que està traient. Casualitat o no, totes parlen sobre ruptures i dediquen uns termes bastant desagradables cap al seu ex… Trencar amb Gerard Piqué ha accentuat la seva creativitat, això queda clar. L’últim tema que ha tret s’anomena TQG, el que ha fet en col·laboració amb Karol G. Per tal de promocionar-la, la seva nova amiga colombiana ha acudit a El Hormiguero i ha acabat revelant uns quants secrets sobre aquest tema.

La pregunta era obligada: aquest tema realment està dedicat a Gerard Piqué? La lletra la va compondre Karol G, així que no ho està directament, encara que la cantant ha assegurat que Shakira va veure-s’hi reflectida i que, per tant, podria tenir part d’autobiogràfica: “Shakira va sentir-se molt identificada i, en el meu cas, va representar-me en un moment específic”.

També ha explicat com va sorgir la col·laboració, una idea que venia de lluny: “Jo l’havia buscat fa molt de temps per cantar juntes, però no havíem tingut l’oportunitat de fer-ho. El juny passat ella em va enviar un tema, però jo no m’hi sentia connectada. Quan fas una cançó l’has de sentir a dins teu. Va passar un temps i vaig escriure aquesta tema de TQG. En veure el moment que estava travessant Shakira, vaig adonar-me que aquesta cançó juntes tindria sentit. La vaig trucar directament i vam connectar. Em va demanar que esperéssim una mica a publicar-la perquè tot just havia tret el tema amb Bizarrap i com no l’havia d’esperar?”.

Karol G. defensa els temes de desamor i nega que es facin com a una punyalada a les exparelles

El que ha volgut deixar clar és que aquestes cançons de desamor no són clatellades contra els ex: “No tenim la intenció de molestar o ferir a ningú. Els artistes expliquem coses mitjançant les cançons. En el meu cas, les cançons del meu nou disc estan relacionades amb el procés de sanació que he viscut”.

La col·laboració s’ha escoltat moltíssim i també ha fet parlar molt: “M’he llegit pràcticament tots els fils de Twitter en el que parlen del significat del tema. El que hi ha aquí és la unió de dues dones poderoses. Em sento orgullosa perquè hem elevat el gènere femení a un altre nivell i hem demostrat tot el que podem fer”.

Una entrevista en la que la cantant ha aplaudit la figura femenina mentre Pablo Motos ficava la pota constantment en confondre el seu nom amb el de Becky G. Twitter va omplir-se de comentaris i crítiques cap al presentador, que va haver de demanar perdó en directe: “Ho sento, em passa constantment”.

Karol G. parla de la cançó amb Shakira a El Hormiguero - Antena 3
Karol G. parla de la cançó amb Shakira a El Hormiguero | Antena 3

En el cas de Karol G., la cançó va dedicada a Anuel AA. Van començar a sortir junts durant l’estiu del 2018 i van col·laborar en un tema junts. Des dels inicis de la relació va dir-se que ell l’estava enganyant, unes infidelitats que va intentar ocultar amb una petició de matrimoni exprés. L’abril del 2021, però, va sortir a la llum una infidelitat del cantant i va cancel·lar la boda amb Karol G… per casar-se amb l’amant, embarassada de la seva primera filla.

Més notícies
Shakira se sincera sobre la separació de Gerard Piqué en una entrevista - Nmas
Entrevista bomba de Shakira: “Desamor, traïció, buit i decepció”
Notícia: Entrevista bomba de Shakira: “Desamor, traïció, buit i decepció”
Comparteix
La cantant ha reconegut que la cançó amb Bizarrap va ajudar-la a desfogar-se en un moment molt dolent
Gerard Piqué reacciona a la nova cançó de Shakira - Europa Press
Els amics de Gerard Piqué revelen què pensa de les cançons de Shakira
Notícia: Els amics de Gerard Piqué revelen què pensa de les cançons de Shakira
Comparteix
Què és el que més li molesta a l'exfutbolista de tot plegat?
Shakira i Karol G col·laboren a la cançó 'TQG' / Youtube
Shakira publica la seva nova cançó contra Piqué: “Qué haces buscándome melao”
Notícia: Shakira publica la seva nova cançó contra Piqué: “Qué haces buscándome melao”
Comparteix
L’artista i comparteix el seu despit amb la cantant colombiana Karol G
Gerard Piqué i Clara Chía, expulsats del restaurant d'un fan de Shakira - Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chía, expulsats del restaurant d’un fan de Shakira
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chía, expulsats del restaurant d’un fan de Shakira
Comparteix
La parella ha viscut una situació summament incòmoda com a càstig pel mal que han generat a Shakira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa