El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El sector nupcial català respira gràcies al primer esdeveniment virtual
  • CA

El sector nupcial és un dels més afectats per culpa de la crisi del coronavirus. Són moltes les parelles de nuvis que van veure’s obligades a posposar la boda durant el confinament i, encara més, aquelles que han preferit esperar per tal de poder reunir tantes persones com havien previst sense risc de contagi. En aquest context, amb centenars d’esdeveniments per a noces cancel·lats i ajornats, ha nascut una iniciativa que té com a objectiu rellançar el sector nupcial català amb el primer esdeveniment virtual per a noces. 

Parlem del ‘Your wedding dream‘, una manera d’organitzar la cerimònia de manera segura i adaptada a la nova normalitat. Cent parelles de nuvis participaran en un esdeveniment privat en el qual trobaran en un mateix espai a 50 empreses del sector nupcial català. La primera trobada tindrà lloc el pròxim 25 d’octubre en el Gran Hotel Don Jaime, a Castelldefels. A més a més, proposen tres dates posteriors a Tarragona, Osona i Lleida. 

Els nuvis participaran de forma totalment gratuïta i comptaran amb l’assessorament d’un wedding planner que el presentarà el projecte i els gestionarà entrevistes personalitzades de mitja hora amb els propietaris de les empreses. Parts dels beneficis que es recaptin aniran destinats a costejar les noces d’uns nuvis que, per circumstàncies econòmiques, hagin hagut d’ajornar el seu enllaç. 

Conscients de les necessitats del moment, els organitzadors garanteixen que les parelles que participin en l’esdeveniment podran complir tots els protocols de seguretat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa