Santiago Segura, criticat per haver-se vacunat: “He parlat amb viròlegs i he investigat”

El director de cinema ha rebut la segona dosi de Pfizer, el que aprofita per confessar que ha tingut molts dubtes

Santiago Segura ha estat el mestre de cerimònies del Festival de Màlaga, una reunió de directors i actors que ha fet molta il·lusió tenint en compte que han estat molt de temps reclosos per culpa de la Covid. Santiago va promocionar la seva nova comèdia, que s’estrena el pròxim 9 de juliol: “És una pel·lícula que fa que t’oblidis dels teus problemes perquè els protagonistes tenen problemes més greus”, explica a El Mundo en una entrevista que aprofita per parlar de les vacunes.

Només fa un parell de dies, el director de cinema rebia la segona dosi de Pfizer, del que presumia a la xarxa alhora que feia broma per mofar-se dels negacionistes: “Vacunat de la segona dosi avui, observo amb angoixa com atrec metalls amb el braç! Curiosament, també en el braç en el que no m’han punxat”.

En la seva última entrevista, Santiago Segura reconeix que va rebre bastants missatges plens de fúria: “No tots es van alegrar de la meva vacunació. He llegit comentaris com: “Un altre borrec que es vacuna“. Hi ha molt negacionista i jo et juro que he investigat molt. He preguntat a gent que sap, a viròlegs, perquè no volia no qüestionar-me. El tema em fa una mica de cosa perquè si d’aquí a dos anys et surt una orella en el front… Doncs m’hauré de posar una arracada. Pfizer dirà que no són responsables perquè estàvem en un estat d’emergència. Jo vaig sospesar no només el tema científic. Era un tema ètic, de moral, de geopolítica i econòmica. En la balança va guanyar la part de sí vacunar-me i això que sóc molt hipocondríac. Que cadascú faci el que vulgui, però jo aconsello vacunar-se perquè et dona certa relaxació”.

Pel que fa a efectes secundaris, en el seu cas només va notar mal de braç: “Era com si m’haguessin fet un cop amb una clau anglesa, no podia aixecar el braç. Ara bé, només van ser un parell de dies i no passa res. De fet, hi ha vegades que et dones amb una clau anglesa de debò i a sobre no tens beneficis”.

Nou comentari