El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Santiago Segura, molt preocupat per Antonio Resines: “Reseu per ell”
  • CA

Antonio Resines continua ingressat a l’UCI, afectat per un coronavirus que està afectant el seu sistema respiratori. Afortunadament, l’actor es troba estable dins de la gravetat i no necessita estar entubat com en els casos més preocupats. Això no impedeix, però, que la família i els amics estiguin angoixats pel seu estat. L’últim a pronunciar-se al respecte ha estat el seu company de professió i amic, Santiago Segura.

En un post a Instagram molt emotiu, el director de cinema demana als seguidors que resin per la recuperació total d’Antonio Resines: “El seu estat és delicat i sembla que es veurà obligat a passar allà la nit de Cap d’Any. Voldria amb totes les meves forces que superés aquest tràngol i crec fermament que ho aconseguirà. No sé si demanar-vos que reseu per ell (resar és una eina poderosa, però només per als creients). El que sí que us vull demanar a tots aquells que l’estimeu, és que penseu un moment en ell de manera positiva, que desitgeu amb totes les vostres forces que es recuperi i que mentalment li envieu molta energia i ànims. D’alguna manera sento que li arribarà aquesta onada de desitjos i energia positiva que es convertirà en força sanadora“.

L’actor té clar que Antonio Resines s’hauria mofat d’ell per aquestes paraules, un company que el coneix bé: “És una de les persones més simpàtiques, assequibles, positives i generoses que m’he trobat en aquesta professió. La seva manera de ser traspassa els personatges i això fa que la gent l’estimi i l’apreciï encara que no el conegui. Transmet proximitat i genera riures. Treballar amb ell és un plaer i amb ell és difícil avorrir-se”.

Santiago Segura, preocupat pel seu company Antonio Resines / Instagram

Una dedicatòria molt maca i especial que ha commogut els seguidors de Santiago Segura i també altres companys de feina que han aprofitat per aplaudir les seves paraules i sumar-se a aquests bons desitjos per a Antonio Resines. La família ha assegurat que seguirà informant de les novetats del seu estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa