Antonio Resines, ingressat a l’UCI per coronavirus

Antonio Resines ha estat ingressat a l’UCI d’un hospital madrileny en haver-se contagiat de coronavirus. El popular actor, de 67 anys, estava vacunat amb les tres dosis de la vacuna, però això no ha impedit que el seu estat empitjorés. De moment es troba estable en la zona de pacients més reus i no necessita cap tub per respirar, simplement una mica d’oxigen.

El diari ABC assegura, en exclusiva, que l’intèrpret de Los Serrano està fora de perill i que confien en poder traslladar-lo a planta aviat. L’únic problema serien uns problemes respiratoris que l’han forçat a traslladar-se al centre hospitalari per evitar empitjorar i anar a més. Aquest ingrés hospitalari l’impedirà passar el Nadal en companyia de la seva família, els que confien que pugui recuperar-se al 100% sense seqüeles.

Antonio Resines, en una foto d’arxiu / Europa Press

D’aquesta manera, l’actor entra a formar part de la llarga llista de famosos que s’han contagiat en aquests últims dies. De fet, avui mateix coneixíem el positiu de la influencer Alba Paul. La variant de l’òmicron està omplint cada vegada més els hospitals, el que preocupa al col·lectiu dels sanitaris. En el cas de l’actor espanyol, confien que pugui recuperar-se aviat i que aquests problemes respiratoris se solucionin com abans millor. Amb l’ajuda de la respiració assistida, la que creuen que no necessitarà durant molts dies més. De moment, la família no ha emès cap comunicat al respecte i ell no s’ha pronunciat amb cap post en els perfils que té a les seves xarxes socials. Els seguidors hauran d’esperar per conèixer més detalls sobre el seu estat i la seva evolució, el que arribarà en les pròximes hores. Fins llavors, confien en què pugui superar una malaltia que cada dia suma milers de contagiats més en el nostre país i també arreu.

Nou comentari