El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Paul anuncia que torna a tenir coronavirus
  • CA

Aquest no ha estat un bon any per a Alba Paul. La influencer gironina, coneguda per ser la parella de Dulceida, ha estat notícia precisament per la seva separació. Feia més de sis anys que sortien juntes i sempre es mostraven enamoradíssimes públicament, però això no ha impedit que emprenguin camins diferents. Això ha comportat que la jove hagi hagut de marxar de la casa que compartien a Barcelona. La seva decisió? Canviar radicalment de vida i traslladar-se a Madrid. Aquests dies havia de començar a empaquetar les seves coses, però una mala notícia ha aturat els seus plans. Ella mateixa ha explicat en el seu perfil d’Instagram que ha donat positiu en coronavirus i que haurà d’estar aïllada un mínim de 10 dies, amb la qual cosa es perdrà les festes nadalenques amb la família. Molt afectada, ha lamentat haver-se tornat a contagiar. Cal recordar que va estar-ho el passat mes de gener, el que fa que ho hagi estat dues vegades el mateix any.

“Aquesta és la meva cara de preocupada. Fa una estona que intento gestionar la mala notícia que acabo de rebre… com molts aquests dies, m’he volgut cuidar abans d’anar a casa dels meus pares i vaig fer-me un test d’antígens i va donar negatiu. Per quedar-me més tranquil·la vaig fer-me una PCR i m’acaben dit que, desgraciadament, torno a tenir la Covid. Mare meva… Em toca, com a molts altres, confinar-me i passar el Nadal sola. Perfecte per acabar aquest increïble 2021…”, lamenta irònicament.

Alba Paul anuncia que torna a tenir coronavirus / Instagram

La jove catalana assegura que vol prendre-s’ho amb calma i intentar trobar la cara positiva, però assegura que li costa: “M’ho vull prendre amb calma. El més important és que em trobo bé i que no tinc cap símptoma de moment. D’això trec que acabi aquest 2021 perquè el meu últim dia confinada serà el dia 31. Ara bé… la veritat és que estic trista perquè aquest any em venia molt de gust passar el Nadal amb la meva família… Aprofitaré, almenys, per fer caixes i anar avançant el trasllat”. Amb el seu testimoni ha intentat prevenir els seus seguidors, tot demanant-los que es facin més d’un test d’antígens o que passin directament a les PCR perquè a vegades, com li ha passat a ella, els testos donen falsos negatius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa