El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida i Alba Paul revelen que tenen coronavirus
  • CA

Només un parell de dies després de l’anunci d’Alba Paul, ara és Dulceida qui revela haver-se contagiat de coronavirus. La seva dona va assabentar-se del seu positiu en una PCR que les van fer a la feina, el que va provocar el seu aïllament en una de les habitacions de la casa. Malgrat haver complert amb el protocol, Dulceida s’ha acabat contagiant i així ho ha confessat als seguidors: “Quan ens vam fer la prova, Alba va donar positiu i jo negatiu. Em vaig quedar a casa igualment i vaig voler repetir la prova uns dies després perquè hem estat molt juntes. Ahir a la nit em van donar els resultats d’aquesta segona i he donat positiu“.

De moment, però, està tenint símptomes lleus: “Sembla que estigui com refredada, he perdut olfacte i estic cansada. Estem més o menys bé. I mira, encara que sigui dolent, el millor és que ara que estem les dues contagiades ja podem estar juntes i conviure en els mateixos espais. Els metges ens han dit que tenim una càrrega viral molt petita”.

Dulceida explica com es troba en un seguit de vídeos a Instagram

Ambdues reconeixen ser “bastant hipocondríaques”, per la qual cosa estan tan conscienciades en seguir totes les indicacions: “Ho preguntem tot perquè volem fer les coses bé i recuperar-nos com abans millor”. És per això que ventilen i netegen més que mai: “Volem eliminar una mica de virus. Dinem sense massa gust ni olfacte, però anem fent”.

Els seus seguidors les han omplert de missatges d’ànims, el que han agraït diverses vegades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa