Després d’uns quants dies desapareguda a Instagram, Alba Paul ha reaparegut per explicar als seus seguidors què és el que li passava. Com molts sospitaven, la dona de Dulceida s’ha contagiat de coronavirus: “Vam fer-nos una PCR per temes de feina i per sorpresa nostra ella va donar negatiu, però jo vaig donar positiu en Covid. No m’ho esperava perquè no tenia cap mena de símptoma…”.

Des de llavors la influencer catalana ha estat confinada en una de les habitacions de la casa, d’on no surt: “La meva em deixa l’esmorzar, el dinar i el sopar a la porta. I aquí estic, confinada a l’habitació mentre ella es mou per la resta de la casa. Encara que ha donat negatiu, ha optat per quedar-se confinada per seguretat”.

“El primer dia el vaig passar amb febre bastant alta, però des de llavors he tingut mal de cap però sense símptomes greus. El que és cert és que no sé a quina altura del contagi estic. Ara em toca estar tancada aquí i passar-lo. No us ho havia dit perquè no estava molt bé, però ara em trobo millor. No us preocupeu, estic bé. Us aniré ensenyant el procés”, explicava.

La influencer Alba Paul revela que té Covid / Instagram

I aquest matí, trobant-se ja una mica millor, assegurava que s’ha plantejat organitzar l’habitació i fer coses: “M’he despertat més o menys bé. Em dutxaré i intentaré fer coses a l’habitació per no tornar-me boja. Si se us acudeix alguna cosa que em permeti no tocar moltes coses i anar deixant el virus per tot arreu…”.

Nou comentari

Comparteix