El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Santiago Segura, contagiat de coronavirus
  • CA

Males notícies per a Santiago Segura. L’icònic actor ha acabat l’any confinat i sense poder celebrar el 31 de desembre amb els seus éssers estimats. Ha donat positiu en coronavirus, el que no s’esperava tenint en compte que ha anat amb molt de compte. Ha estat poc abans de les dotze de la nit quan el director de cinema ha revelat que ha donat positiu. Ho ha fet en el seu perfil d’Instagram, en el que ha publicat una fotografia del test que s’ha realitzat i que li ha donat la mala notícia. 

Als seus 56 anys, Santiago Segura opta per prendre-s’ho amb humor i no donar-li molts voltes: “Volia acabar l’any sent positiu, però no exactament així… A tots els meus seguidors, a aquells que esteu com jo, a aquells que esteu millor i sobretot a aquells que esteu pitjor, us desitjo un espectacular 2022 ple d’alegria, sort i felicitat”.

Santiago Segura dona positiu en coronavirus / Instagram

Fa només un parell de dies, ell mateix escrivia un post en el que desitjava ànims a Antonio Resines. Cal recordar que el company també s’ha contagiat de coronavirus, encara que en el seu cas ha estat pitjor i l’ha acabat generant una pneumònia bilateral que el té ingressat a l’UCI des de fa una setmana. En la publicació que ha fet ara Santiago Segura, també han estat molts els companys de professió que han volgut desitjar-li sort i enviar-li un missatge d’esperança i ànims. Entre ells destaca el comentari que li ha escrit Antonio Banderas, que lamenta que estiguem vivint aquesta situació: “Cap aquí anem tots de cap… És qüestió de temps”. Una negativitat que, segurament, és el més realista de tota la resta de comentaris que li han escrit.

Santiago Segura confia en poder-se recuperar aviat d’una malaltia que cada vegada té més famosos contagiats. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa