El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Pica es planteja deixar a Tom Brusse perquè “no està enamorada”
  • CA

Jorge Javier Vázquez interrompia el programa ‘Sábado Deluxe’ d’aquest dissabte per a oferir una informació que s’havia produït a l’exterior però que repercutia directament en un concursant de ‘Supervivientes’. Sandra Pica es trobava al plató perquè havia de col·laborar en el debat que s’anava a fer sobre el reality i es va veure en la necessitat d’aclarir un tema: es planteja deixar a Tom Brusse… per una tercera persona? Quina relació manté amb Julen, de ‘MyHyV’?

Sandra s’asseia en directe amb el presentador badaloní per aclarir quins són els seus sentiments respecte a Tom: “No m’he enamorat d’una altra persona, no he tingut res amb una altra persona, com la gent creu. Les relacions passen pels seus moments i quan una relació és tan mediàtica, a vegades passa factura i és el que m’ha passat”.

A la pregunta de si vol deixar a Tom, ella ha respost que no, que “simplement necessito veure’l i aclarir-me, no puc prendre una decisió sense tenir a aquesta persona al davant. El que puc dir és que no és per ningú més, és per mi”. Confessa, a més, que abans que Tom marxés a Hondures va plantejar deixar la relació però, finalment, no ho van fer.

Sandra no sap respondre si està enamorada d’ell (“si et dic que l’he de veure perquè tinc dubtes és perquè no estic enamorada”) i el presentador considera que “quan una contesta així és que no està enamorada”. Sandra demana parlar amb Tom per a aclarir els seus sentiments, però… li donarà ‘Supervivientes’ aquesta oportunitat? Els col·laboradors discrepen a l’hora d’opinar sobre si el programa hauria d’accedir o no.

A més, els tertulians s’han preguntat si és un home el culpable que Sandra estigui tan confusa respecte als seus sentiments cap a Tom. Li han preguntat sobre això i directament han assenyalat a Julen, extronista de ‘MyHyV’, amb qui Sandra comparteix últimament molt contingut en les seves xarxes socials. “Li tinc molt d’afecte, és una persona increïble, ric molt amb ell, però no. Ha vingut a casa meva a entrenar, no a dormir”.

A Sandra també se l’ha relacionat amb Diego, ex-xicot de Lola (tots dos de ‘La Isla de las Tentaciones 3’) i Jorge Javier li ha preguntat sobre aquest tema: “No he quedat amb ell. Em va escriure per a fer un videoclip que, al final, no he fet. Res més”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa