El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore, en uns “dies fantàstics” a la República Dominicana
  • CA

Sandra Barneda Nagore estan vivint un estiu ben diferent. La presentadora catalana continua a la República Dominica, on es va traslladar fa un parell de mesos per gravar la pròxima temporada de ‘La isla de las tentaciones’. Mentrestant, la seva xicota (amb qui recordem que fa poc que van donar-se una segona oportunitat després de trencar) descansa a Madrid després d’uns mesos plens de feina en diferents programes. No volien estar tant de temps separades, per la qual cosa Nagore ha agafat un avió i ha posat rumb fins allà per gaudir d’unes vacances amb la seva xicota.

Així ho han mostrat a Instagram, que estan omplint de missatges i fotografies romàntiques. Platges de sorra fina, aigües cristal·lines… Un autèntic paradís del qual estan gaudint al màxim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vigilante… de las Tentaciones ???? . . . #LIDT2020 #paraíso #laisladelastentaciones #

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

“Estan sent uns dies fantàstics. La meva absoluta admiració cap a tot l’equip de ‘La isla de la tentaciones’, especialment cap a la meva heroïna Sandra Barneda. Súper agraïda de poder gaudir d’aquesta experiència entre bastidors. Encara em queden uns dies per continuar embadalida amb aquestes vistes”, escrivia Nagore. I és que sembla que ha pogut fer una petita col·laboració amb el programa aprofitant la seva estada a l’illa. De moment, però, no s’han filtrat detalls. 

 

Queda clar que la relació passa pel seu millor moment, tal com descriu en una altra imatge: “Resum de la tarda d’ahir. Riures, confidències, passejos, consells, petons, més riures… Una meravella”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa