El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exdirector català de ‘Sálvame’ mostra com té decorat el xalet que comparteix amb un famós arquitecte
  • CA

Belén Esteban i Raúl Prieto són més que companys de feina. Qui fos director de Sálvame manté una relació d’amistat molt intensa amb la col·laboradora, el que explica que ell fos el seu padrí a la boda amb Miguel. El català ara es troba al capdavant de Viva la vida, el programa del cor dels caps de setmana. Ja no treballen junts, doncs, però segueixen d’allò més units. Aquest cap de setmana, de fet, Raúl l’ha convidat a casa a dinar.

Raúl surt amb l’arquitecte dels famosos, Joaquín Torres. Junts viuen en una casa construïda i decorada per ell mateix en una prestigiosa urbanització de Pozuelo de Alarcón de la que podem veure fotos per primer cop gràcies a l’Esteban.

I és que la tertuliana ha compartit fotografies del seu interior en el perfil d’Instagram, el que ha fet les delícies dels seus seguidors més tafaners. Com és la casa de Raúl i Joaquín? Una llar “amb estil“, segons deixa caure ella mateixa. Ha ensenyat la sala d’estar i el menjador, en el que destaca la taula plena de centres florals.

Tota la casa segueix un estil modern i innovador, amb mobles de diferents materials i colors però sempre seguint una línia cromàtica que combina els tons blancs, marrons i negres. Jocs de textures, mobles de disseny i molts elements decoratius.

Un estil eclèctic i molt original amb estampats molt diferents entre si. La taula de centre, rodona i amb deu cadires, se la veu posada amb una vaixella a joc amb els colors que hi predominen. Els centres de taula, però, aporten el toc de color que trenca amb l’hermetisme.

Unes instantànies que ens ajuden a veure com és una part de la casa del comunicador i l’arquitecte. Una parella de triomfadors amb un estil decoratiu propi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa