El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Monumental baralla a ‘Sálvame’: “Vas de víctima i no ho ets”
  • CA

A ‘Sálvame‘ no viuen una tarda tranquil·la. Les discussions formen part del seu dia a dia rutinari, les que no poden faltar en cap programa. Els hi surt rendible que els col·laboradors es barallin entre si, però és que els presentadors també volen ficar-s’hi. L’última trobada? Entre Carlota Corredera i Rafa Mora, que han protagonitzat una escena que ha fet les delícies dels teleespectadors.

Tot començava amb el col·laborador afirmant que sabia que Chelo García Cortés s’ha unit a Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ per diners: “Pot ser que s’estimin, però Chelo ha tingut una font important d’ingressos gràcies a ser amiga d’Isabel”. Per donar arguments a aquesta teoria, ha afegit que Bárbara Rey també s’ho pensa.

Rafa Mora i Carlota Sálvame

Rafa Mora i Carlota Corredera  / Sálvame

La vedette trucava al programa tot seguit per negar les paraules del col·laborador: “Això ho vaig dir fa anys quan estava molt enfadada amb Chelo, no ara”. Rafa Mora quedava, doncs, en evidència… ja que havia intentat fer veure que tenia una informació nova que en veritat era antiga.

Això va enfadar molt a Carlota Corredera, que es va sentir enganyada. En recriminar-li, Mora va defensar-se: “Jo no he posat data, he fet televisió com heu fet tots. Els tramposos sou vosaltres, ho he après de vosaltres!”.

La presentadora, però, seguia visiblement molesta: “Has jugat a què Rey t’havia escrit en directe. Tens l’oportunitat de dir que t’has equivocat i no de dir que has après a fer trampes dels millors. T’estàs victimitzant i no ets víctima de res! Aprèn i escolta, que ningú no té res en contra teva”. 

Carlota i Rafa Telecinco

Telecinco

Una tensa situació que ha col·locat Rafa Mora en el centre de la diana…

Comentaris

  1. Icona del comentari de: RubinBog a desembre 05, 2020 | 05:54
    RubinBog desembre 05, 2020 | 05:54
    [url=http://whatsappbot.flyland.ru/]?????? ??? ??? ?????? ???????[/url]
    • Icona del comentari de: RubinBog a desembre 05, 2020 | 05:54
      RubinBog desembre 05, 2020 | 05:54
      [url=http://whatsappbot.flyland.ru/]?????? ??? ??? ?????? ???????[/url]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa