El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Montero i Rocío Carrasco protagonitzen una abraçada molt comentada
  • CA

Irene Montero ha acudit aquest dimecres a l’entrega de premis pel dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. La ministra d’Igualtat ha coincidit amb Rocío Carrasco, a qui ha atorgat un premi pel documental de Telecinco que va protagonitzar. Cal recordar que, en ell, Rocío denunciava haver estat maltractada per Antonio David Flores, el seu exmarit. L’emissió dels primers capítols van tenir moltíssima repercussió, fins al punt que la mateixa Irene Montero publicava un fil a Twitter en el que aplaudia la valentia que mostrava en explicar a televisió la seva experiència: “El testimoni de Rocío Carrasco és el d’una víctima de violència de gènere. Quan una dona denuncia públicament la violència pot ser qüestionada o ridiculitzada, per això és important el suport”.

Irene i Rocío s’han vist en persona durant l’acte i les càmeres d’Europa Press han pogut captar tota la seqüència. La política i la filla de Rocío Jurado s’han saludat amb una abraçada molt afectuosa, han posat juntes en un parell de fotos i han estat xerrant animadament una bona estona. Ha estat el ministeri de Montero qui ha premiat el documental de Rocío Carrasco, dirigit per Ana Isabel Peces: “El premi no me l’han donat a mi, és a una sèrie i a l’equip de gent que s’ha deixat la pell per fer que una cosa tan desagradable arribi a la gent d’una manera tan fàcil”, ha destacat Rocío.

Irene Montero i Rocío Carrasco s’abracen en un acte públic / Europa Press

Els reporters aprofitaven la seva presència per fer-li un interrogatori sobre la complicada situació familiar que travessa, però ella ha deixat clar que no parlaria del tema en aquesta reaparició pública. Vestida amb un vestit negre i la camisa en color rosa fúcsia, el look era una picada d’ullet evident al conjunt estilístic del mateix color que va dur durant el documental. Feliç i emocionada, ha rebut el suport d’Irene Montero i de moltes persones congregades a l’acte. A la xarxa també ha rebut moltes felicitacions i missatges d’estima, com el que li ha dedicat la companya Carlota Corredera: “M’han premiat pel meu compromís en defensa de la Igualtat i contra la violència masclista. Però ha estat la teva valentia qui ens ha portat fins aquí, estimada Rocío”, escrivia la presentadora de Sálvame. Una Rocío que es prepara per a l’emissió de la segona temporada del documental, el que ara estarà centrat en la seva mala relació amb la família materna.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 25, 2021 | 14:48
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 25, 2021 | 14:48
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa