El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Nadal i Xisca, de viatge de noces anticipat a les Bahames
  • CA

Queda menys d’un mes per a la boda de Rafa Nadal i Xisca Perelló, que es convertiran en marit i muller el pròxim 19 d’octubre. L’enllaç tindrà lloc a Mallorca, en la qual han llogat un dels castells més impressionants de tota l’illa. S’espera que congreguin alguna de les cares més conegudes del moment, així com esportistes d’elit i, fins i tot, els reis emèrits.

Rafa Nadal i Xisca, amb els reis emèrits / Instagram  @rafaelnadal

En comptes d’estressar-se amb els últims preparatius, la parella ha decidit marxar fins a una illa paradisíaca per agafar forces abans del gran dia. Així ho assegura ‘Última Hora‘, que afirma que els haurien enxampat a les Bahames

Un viatge de noces anticipat al Carib, en el qual estarien acompanyats d’un amic molt proper del tenista: Tomeu Salvà, tècnic esportiu a l’acadèmia d’alt rendiment que té Nadal a Manacor.

Rafa Nadal i Xisca Perelló Europa Press

Rafa Nadal i Xisca Perelló / Europa Press

Aquest no és el primer cop que veuen l’esportista a les Bahames, un lloc en el qual ha acudit diverses vegades acompanyat de la seva família. Ara hi ha tornat amb la seva promesa, amb qui estaria gaudint de les platges paradisíaques durant les últimes vacances com a xicots.

És probable que hagin decidit viatjar-hi ara perquè només nou dies després de la boda el tenista té un compromís esportiu a París, quan jugarà el Masters 1000. I d’aquí, a les finals ATP del 10 al 17 de novembre i la Copa Davis a finals de novembre. Celebren amb aquest viatge a les Bahames el viatge de noces que no podrien fer fins un parell de mesos després de la boda?

 Europa Press

De moment no s’ha filtrat cap foto d’aquestes vacances, però de ben segur que els paparazzi van bojos darrere de la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa