Declaracions bomba de Pepe Navarro contra el fill il·legítim

Pepe Navarro ha reaparegut públicament en un photocall precisament el dia que el seu fill debutés com a actor. Cal recordar que el fill d’Yvonne Reyes ha guanyat el judici contra ell i ha aconseguit que el declarin fill legítim, una decisió contra la que el presentador ha tornat a recórrer perquè no està d’acord. Després d’una temporada de pau, Pepe Navarro ha tornat a avivar la guerra contra l’actriu: “Em sembla bé que el noi treballi, és bo que la gent sàpiga el que costa la vida”. Un retret amb el que no es quedava content: “Aquest jove resulta que potser encara no sap qui és el seu pare i això és molt greu”, etzibava en una clara prova que no creu que el jutge tingui raó sobre el seu parentiu.

“La mare ha tret tot el profit que ha pogut del tema i, especialment, ha tret tots els diners que ha pogut treure amb aquesta història. Ara li correspon al noi ser una personal normal. Si amb 21 anys segueixes jugant amb la mentida que la mare ha anat explicant des que era petit, t’anirà malament en la vida. El millor seria que ell fes com si res no hagués passat i que li digui al jutge que sap que jo no sóc el seu pare, que és la mare qui sap la veritable identitat. Aquesta és una situació molt trista, perquè aquesta mare està fent que el noi visqui d’aquesta manera i no s’ho mereix. Estic convençut que ell vol saber qui és el pare i que sap que no ho sóc jo”, prossegueix en una de les declaracions més contundents que ha fet per a Europa Press.

Pepe Navarro, en una foto d'arxiu / Europa Press
Pepe Navarro, en una foto d’arxiu / Europa Press

I d’aquí, a unes paraules que sentencien Yvonne Reyes: “El dia que jo falti, l’herència es repartirà entre els meus fills. Ell s’haurà de fer la prova i no podrà escapar. Com abans se la faci, millor, perquè així la mare farà menys el ridícul. Ell pot parlar amb mi i parlar amb els meus advocats, podem acordar fer una prova perquè se sàpiga la veritat. Jo estic tranquil i la meva família està tranquil·la. Crec que és hora de deixar aquesta ximpleria i aquesta farsa perquè el noi pugui viure tranquil. A mi m’ha enxampat gran i ho visc d’una manera millor perquè no pateixo. És cert que és molest estar amb el jutge, advocats, demandes, mala energia… El noi és molt jove i és millor que comenci la vida sense cap motxilla contaminada”. Poques vegades havia estat tan clar davant dels micròfons, el que de ben segur que dona ales a Yvonne per comentar què n’opina.

Nou comentari