El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Paz Padilla, premiada: tres empreses amb només 24 anys
  • CA

Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer estan molt unides. Sempre s’han mostrat com ungla i carn, una relació molt estreta de la que presumeixen sempre que poden. En aquesta última ocasió, el motiu ha estat l’entrega d’un premi a la jove, que ha estat premiada per la seva faceta d’emprenedora. L’actriu i presentadora de Sálvame no pot estar més orgullosa de la seva única filla, amb qui va tenir amb el català Albert Ferrer. Amb només 24 anys, Anna Padilla està graduada en Economia i té un màster en Direcció i Creació de marques de roba. A més a més, és propietària de tres empreses que estan tenint uns resultats molt favorables. Una feina que compagina amb la d’influencer, la que no li va gens malament tenint en compte que en poc temps ha acumulat gairebé 800.000 seguidors.

La seva mare s’ha mostrat molt orgullosa de tot el que està aconseguint: “Orgull de mare. Anna premiada com a dona emprenedora. Quina nit més maca! Veure la meva filla tan jove i tan gran no pot deixar d’emocionar-me. Anna, ets el més important per a mi i m’admira el que estàs aconseguint tu sola, amb el teu esforç i la teva preparació. Tres empreses amb 24 anys no ho aconsegueix tothom. No em fa por on et porti la vida, perquè sé que sabràs mantenir-te bé i mai no perdràs el rumb. T’estimo, bebè meu”.

Anna Ferrer va ser una de les grans protagonistes de la nit, una gala organitzada per la revista Cosmopolitan que va reunir influencers de moda i famoses diverses. Sobre Anna i Paz es va parlar sobretot pels seus conjunts estilístics, atrevits i originals. La presentadora escollia un vestit negre d’escot V d’Alejandro de Miguel, amb les mànigues recobertes de plomes i cinturó de brillants. Anna, per la seva banda, optava per un conjunt de jaqueta i pantaló en blanc molt elegant, amb una de les mànigues amb més volum gràcies a un detall de tul. Mare i filla, juntes i de la mà en un photocall en el que van tornar a evidenciar la seva complicitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 12, 2021 | 22:03
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 12, 2021 | 22:03
    El que faci tota aquests gentalla, als catalans ens importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa