El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paula Vázquez, preocupada pel càncer del pare: “Avui ha estat un dia llarg”
  • CA

Paula Vázquez mai no li ha agradat comentar aspectes de la seva vida privada amb la premsa. En el seu Instagram, però, de tant en tant va deixant anar alguna pinzellada sobre diversos aspectes. Fa un parell de setmanes, de fet, va anunciar que estava acompanyant el seu pare en una lluita molt dura des que el diagnostiquessin amb un càncer de pulmó. El pare de la presentadora s’enfronta a un moment complicat, especialment durant aquestes setmanes plenes de sessions de quimioteràpia. La gallega ha estat al seu costat tota l’estona, tal com evidencia amb un munt de fotografies que s’han omplert de missatges d’ànims dels seus seguidors.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchas gracias por todo el cariño que nos estáis enviando y nos hacen tanto bien . Me padre es más duro que una roca y lo va a superar con creces. Por su carácter , por sus genes ?. Por el equipo médico de @quironsalud que le tratan con delicadeza y cuidado, por su mujer Virginia , una mujer ecuatoriana que es un ángel para la familia que le cuida como si fuera de porcelana , por Shirley mi hermanastra que me sustituye cuando no puedo estar y le saca sonrisas ,por los nietos … por mi hermano y mi cuñada que le hacen videollamadas desde Madrid cada día … y tanto vecinos y amigos que le alientan y le llenan de amor con sus palabras. Gracias por hacernos sentir tan queridos ?? #SiSePuede #CancerPulmón #Menudo2020

Una publicación compartida de Paula Vázquez. Presentadora TV (@paulavazqueztv) el

 

A poc a poc ha anat explicant com es troba el pare, sempre amb preocupació però molt optimisme alhora: “Moltes gràcies per tota l’estima que ens esteu enviant i que ens fan tant de bé. El meu pare és més dur que una roca i ho superarà gràcies al seu caràcter i els seus gens. Aquí el teniu per agrair-vos l’estima. Està molt ben cuidat i amb molts bons ànims. El seu caràcter ho fa tot més fàcil, sempre amb bromes i regalant somriures. I tots al seu costat per donar-li l’estima que es mereix. Però si el coneixes i el veus al carrer, si us plau no l’abracis que té les defenses baixes i ell ja és molt tendre… però a mi em fa por pel coronavirus”.

Ha compartit una fotografia a l’hospital, a més a més, en la qual se’ls veu junts a l’habitació de l’hospital: “Tercer cicle de la quimioteràpia del pare. Avui ha estat un dia llarg, però som més a prop del final. Molts ànims a tots aquells que esteu combatent el càncer”. 

 

 

La presentadora, optimista i molt agraïda pels missatges de suport, ha donat les gràcies sense parar en veure la gran estima que està rebent i que l’ajuda a tenir una mica més de forces. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa