Pablo Urdangarin s’ha instal·lat definitivament a Barcelona, concretament en un pis a Pedralbes. El segon fill de Cristina i Iñaki està vivint en el pis d’uns amics dels seus pares, que l’han acollit mentre ell estudia a la universitat europea de la ciutat i fa pràctiques en el Barça d’handbol. Vanitatis ha aconseguit informació sobre la rutina del jove, que aquesta setmana ha rebut la visita dels pares durant un permís penitenciari d’Iñaki.

El pis en el qual resideix té 350 metres quadrats, de grans dimensions en un edifici de cinc plantes amb jardí comunitari. Està situat en una zona molt cèntrica de Pedralbes, el que l’aniria molt bé perquè des d’allà es trasllada cada matí a l’European University, l’escola internacional de negocis en la qual ha començat a estudiar. El preu? 14.000 € l’any. 

Pablo Urdangarin, jugador del Nantes   Twitter

Pablo Urdangarin, jugador del Nantes / Twitter

El jove compagina els seus estudis amb les pràctiques en el Barça d’handbol, una solució temporal fins que trobi un altre equip en el qual tenir fitxa. Afirmen que es troba en el Barça B, un equip que fa un parell de setmanes que està confinat perquè es van detectar diversos casos positius de coronavirus. Com que no es permeten les competicions base, els nois estan semiconfinats sense entrenaments ni partits. 

El mitjà afegeix una dada molt curiosa, la presència de dos escoltes a les portes de la casa en la qual resideix actualment Pablo Urdangarin. El net de Joan Carles i Sofia va deixar de tenir seguretat de l’Estat quan va fer els 18 anys, per la qual cosa es podria pensar que els pares l’han contractat per la seva banda o bé, que només estaran aquests dies durant la visita de la Infanta i Iñaki. 

Nou comentari

Comparteix