El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un dels fills d’Urdangarin es trasllada a Barcelona
  • CA

El fill de Cristina i Iñaki Urdangarin, Pablo, és l’únic que juga a handbol com feia el pare. Aquesta afició l’ha fet moure’s per diversos països d’Europa, ja que ha jugat a equips espanyols, alemanys i francesos. El jove, de 19 anys, vol dedicar-se professionalment a això però sembla que està fart d’anar canviant de ciutat.

Així ho evidencia l’última informació que publica ‘Vanitatis‘, que afirma que està negociant un contracte per tornar a jugar a l’equip d’Esplugues de Llobregat, on va començar a jugar. Des del club ho confirmen: “Encara no hi ha res oficial i concret, però és cert que hem parlat amb ell i hem mirat quines possibilitats hi ha perquè ell vol tornar”.

De fet, expliquen que ha estat a Barcelona tot l’estiu per poder entrenar amb el Barça i mantenir la forma. Una font propera a la família explica que vol tornar a viure aquí i que ha estat treballant molt durament per aconseguir-ho: “No jugarà al Barça però sí en un club proper. L’Esplugues, en el qual va jugar abans de marxar a Ginebra, té equip sènior a la categoria nacional. Estan a tercera divisió, el que s’ajusta a la situació de Pablo a la perfecció. De moment encara no ha assolit prou nivell per jugar a la lliga professional i això ho demostra que hagi deixat el Nantes”.

Pablo Urdangarin, jugador del Nantes / Twitter

Actualment estaria vivint a casa d’Ana Urdangarin, resident a Barcelona amb els seus fills. En cas que es faci efectiu el fitxatge, suposaria la tornada d’un dels fills de Cristina i Urdangarin a Catalunya. Una notícia que de ben segur que no fa massa gràcia, tenint en compte el rebuig que existeix contra tots els membres d’aquesta família. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa