El fill de Cristina i Iñaki Urdangarin, Pablo, és l’únic que juga a handbol com feia el pare. Aquesta afició l’ha fet moure’s per diversos països d’Europa, ja que ha jugat a equips espanyols, alemanys i francesos. El jove, de 19 anys, vol dedicar-se professionalment a això però sembla que està fart d’anar canviant de ciutat.

Així ho evidencia l’última informació que publica ‘Vanitatis‘, que afirma que està negociant un contracte per tornar a jugar a l’equip d’Esplugues de Llobregat, on va començar a jugar. Des del club ho confirmen: “Encara no hi ha res oficial i concret, però és cert que hem parlat amb ell i hem mirat quines possibilitats hi ha perquè ell vol tornar”.

De fet, expliquen que ha estat a Barcelona tot l’estiu per poder entrenar amb el Barça i mantenir la forma. Una font propera a la família explica que vol tornar a viure aquí i que ha estat treballant molt durament per aconseguir-ho: “No jugarà al Barça però sí en un club proper. L’Esplugues, en el qual va jugar abans de marxar a Ginebra, té equip sènior a la categoria nacional. Estan a tercera divisió, el que s’ajusta a la situació de Pablo a la perfecció. De moment encara no ha assolit prou nivell per jugar a la lliga professional i això ho demostra que hagi deixat el Nantes”.

Pablo Urdangarin, jugador del Nantes   Twitter

Pablo Urdangarin, jugador del Nantes / Twitter

Actualment estaria vivint a casa d’Ana Urdangarin, resident a Barcelona amb els seus fills. En cas que es faci efectiu el fitxatge, suposaria la tornada d’un dels fills de Cristina i Urdangarin a Catalunya. Una notícia que de ben segur que no fa massa gràcia, tenint en compte el rebuig que existeix contra tots els membres d’aquesta família. 

Nou comentari

Comparteix