El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Maialen d’OT diu “nazis i psicòpates” als toreros i TVE respon
  • CA

Operación Triunfo‘ torna a estar envoltada de polèmica. La protagonista de l’última controvèrsia és Maialen, que obliga a TVE a donar explicacions públicament. Per què? La cadena acaba d’informar en una nota de premsa que el pròxim diumenge respondrà les queixes que ha rebut sobre ella a ‘RTVE Responde’.

Maialen i Bruno a 'OT'. TVE

Maialen i Bruno a ‘OT’/ TVE

El problema es remunta a fa un parell de setmanes, quan la concursant va criticar obertament els toreros. Va deixar el món del toreig per terra, amb uns comentaris que molts teleespectadors de TVE han denunciat.

“Hòstia, és que és molt nazi ser torero. S’ha de ser un psicòpata. A sobre et veuen i et diuen que dona molts diners. No em sé les xifres, però si fas comparació amb el que em costa a mi la tauromàquia, netejant merda per poder mantenir la meva vida i que em trauren diners per ficar-los en la punyetera tauromàquia…. perquè l’agafen dels meus impostos. Els diners que genera amb el que ens costa, ens surt fatal”, deia visiblement enfadada.

I afegia: “Se’ls pot sacrificar posant-los una injecció i que l’animal no pateixi o ficant-los en una plaça, amb molt d’estrès, i clavant-los banderes a l’esquena mentre un munt de gilipolles estan en una plaça bevent, fumant i descollonant-se“. Un dels seus companys, en Javy, reconeixia que ell considerava la tauromàquia com “la vergonya” de la cultura espanyola.

Unes paraules que van indignar bona part de l’audiència, que ha emès un munt de queixes que obliguen a TVE a respondre. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa