Flavio preocupa els seguidors d’OT: “Tinc pensaments negatius tota l’estona”

Des de TVE estan desesperats perquè aquesta edició d’OT aconsegueixi més audiència. El concurs ja ha arribat al seu equador, però encara no ha superat el 13% de share cap dia. Unes xifres molt dolentes que preocupen la cadena, que han optat per perseguir la polèmica perquè, almenys, se’n parli a la xarxa.

Una tàctica que els està funcionant, ja que cada setmana apareix una nova controvèrsia que els converteix en tendència a Twitter. L’última? La xerrada d’una periodista especialitzada en gènere que va enfurismar Ciutadans, ja que va criticar la seva idea de feminisme. Aquest diumenge oferiran una gala especial en motiu del dia de la dona, però mentrestant els seguidors del programa se centren en seguir el 24 hores amb tot el que passa a dins de l’acadèmia.

Flavio està sent protagonistes de les últimes hores, ja que no està passant un bon moment. Està ofuscat amb la cançó d’aquesta setmana, el que es va evidenciar durant l’assaig davant dels professors, que va ser desastrós. I des de llavors, les càmeres no fan més que enfocar-lo mentre plora i es mostra molt desanimat.

La directora de l’acadèmia, Noemí Galera, es va preocupar en veure’l completament destrossat: “Tinc un munt de pensaments negatius tota l’estona”, repetia Flavio. Una actitud que va derivar en una xerrada molt íntima amb Noemí: “Aquesta cançó et va bé i la tens creuada des del primer minut. No dubtis de tu, això no és res”. 

La resta de professors el van intentar animar, alhora que li deien que no volen que s’enfonsi per xorrades. I és que sembla que el seu malestar podria tenir un motiu personal darrere. Noemí, davant del seu estat d’ànim, va acabar aconsellant-li que anés a parlar amb la psicòloga.

Caldrà veure si millora la seva actitud i si això es reflecteix diumenge durant la seva actuació. 

Nou comentari