El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 emet el documental sobre la filla transsexual de Nacho Vidal
  • CA

TV3 emetrà aquesta nit el documental Em dic Violeta, una producció de Mediapro que narra les històries de dues famílies molt diferents amb un menor transgènere. Una d’elles és la família formada per les estrelles de cinema porno Nacho Vidal i Franceska Jaimes, que tenen una filla d’11 anys transgènere des que en tenia 6: “Ens va dir que volia dir-se i vestir-se com una nena i així ho hem fet des de llavors”.

En el documental expliquen que el xoc inicial va ser fort i reconeixen que hauria preferit que fos gai: “Encara hi ha molta desinformació sobre els nens i nenes trans i això espanta. A més a més el camí cap a ser dona serà difícil i haurà d’enfrontar-se a molts reptes mèdics i legals”. La parella explica com ha abordat la situació i quins desafiaments s’estan trobant pel camí.

També s’explica la història de l’Alan, un adolescent trans de 17 anys que es va suïcidar el 2015 després de patir assetjament escolar a l’institut. Els pares s’han convertit en activistes de la causa, per la qual cosa agraeixen poder participar en un film molt sensible que intenta ajudar altres nens i nenes que es vegin en aquesta situació.

Es podrà veure aquest vespre a TV3 en una projecció que esperen que doni visibilitat a la causa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa