Uns còmics molt coneguts, polèmics en defensar el negacionisme de Victoria Abril: “Diu coses sensates”

Los Morancos han estat molt criticats per defensar el discurs antivacunes de l'actriu

Victoria Abril ha estat l’última a incorporar-se en la llista de famosos sense por a mostrar-se com a negacionista del coronavirus. L’actriu ha rebut per totes bandes des que aparegués a la presentació dels premis Feroz sense mascareta i amb un discurs antivacunes preparat. Ara bé, aquest diumenge han aparegut un parell de còmics que han volgut defensar la seva llibertat d’expressió.

Parlem de Jorge i César Cadaval, coneguts artísticament com Los Morancos. Cristina Pardo els ha entrevistat durant l’entrega de premis del dia d’Andalusia i els ha preguntat sobre les controvertides paraules de Victoria Abril: “Tots tenim la llibertat de dir el que pensem amb respecte. Nosaltres no parlem mai de les històries d’altres persones, però sí. Opinem que tothom és lliure d’opinar, encara que no pensem igual que ella. Perquè jo, per exemple, opino el contrari… La medicina és aquí per alguna cosa. Ara bé, si ella pensa això… doncs allà ella“, deia César.

Això sí, Jorge no era tan crític amb Victoria Abril: “Tan respectable és el que pensa un com el que pensa un altre. Per això tenim la llibertat i la democràcia que tenim, per dir les coses amb respecte. He de dir, però, que en algunes de les seves paraules hi ha molta sensatesa…”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / La Sexta

Una defensa que no ha fet gens de gràcia als teleespectadors del programa, que han començat a carregar contra ells per no denunciar les paraules negacionistes de l’actriu.

Nou comentari