El torero Jaime Ostos ha mort aquest diumenge als 90 anys, com a conseqüència d’un infart. Ha estat el programa de Telecinco ‘Viva la vida’ qui ha avançat la notícia, i ha explicat que el torero es trobava de vacances a Colòmbia amb la seva dona, Mari Ángeles Grajal, a casa d’uns amics de la parella. Des del programa que presenta Emma Garcia han parlat amb la dona i ha estat ella mateixa la que ha confirmat en primícia la notícia.

“Mari Ángeles estava destrossada, m’ha dit que estava bé i que ha passat aquest matí sense que ningú s’ho esperés”, ha explicat Terelu Campos, que treballa en el programa de les tardes dels caps de setmana de Telecinco com a tertuliana. Jaime Ostos tenia 90 anys i, malgrat el seu delicat estat físic -ja que pràcticament pesava 40 quilos-, el torero viviva amb una certa tranquil·litat i no patia cap patologia greu.

Jaime Ostos | Europa Press

El seu fill, Jacobo Ostos, ha parlat amb Makoke -també tertuliana de ‘Viva la vida- i li ha explicat que avui mateix pensaven tornar a Espanya: “El meu pare anava a tornar avui a Espanya, l’incineraran allà i arribaran aquí les seves cendres, jo l’esperaré aquí, ha mort com volia, ballant amb els seus amics i amb l’amor de la seva vida”.

Comentaris

    FART de púrria torera i el seu món de covards feixistes Gener 09, 2022 | 14:10
    El nom Torero = Criminal i Psicòpata

Nou comentari