El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Carlos Marín, cantant del grup Il Divo
  • CA

Carlos Marín, el cantant espanyol del grup Il Divo, un quartet d’òpera conegut per versionar alguns dels himnes de la música clàssica i que ha venut més de 35 milions de discos, ha mort aquest diumenge. L’artista va ser notícia fa una setmana pel seu estat de salut. Es trobava ingressat de gravetat en un hospital de Manchester. Carlos, de 53 anys, ha estat entubat a l’UCI, en coma induït per culpa d’una insuficiència respiratòria greu, fins que ha mort aquest diumenge.

No se sabia res d’ell des del 6 de desembre, quan ell mateix compartia un cartell amb les dates dels concerts que tenia previst el grup per al mes de febrer. L’endemà mateix, Il Divo va anunciar que havia de suspendre una actuació a Yorkshire per culpa de la malaltia d’un membre de la banda. No van donar més detalls, però ara quadra que fos Carlos. De fet, asseguren que Carlos hauria ingressat d’urgència el 8 de desembre. Cap membre del grup no s’ha pronunciat sobre els problemes de salut del seu company, així com tampoc no ho han fet des del compte oficial del grup a Twitter. Allà simplement han demanat perdó per les cancel·lacions.

Durant aquests dies des que es va conéixer la notícia no s’ha filtrat si la insuficiència respiratòria que finalment li ha causat la mort té relació amb un presumpte contagi de coronavirus. Tot i així, no es descarta, perquè no es coneixien malalties similars prèvies en el cantant espanyol. De moment el grup no s’ha pronunciat al respecte. Ara fa una setmana el quartet va optar per anunciar les suspensions dels concerts que tenien previstos per a aquest mes de desembre, entre els que s’incloïa una actuació a la Corunya que el seu Ajuntament també va confirmar que no es podria dur a terme degut al greu estat de salut del cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa