El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El missatge de Belén Esteban a María José Campanario i Jesulín de Ubrique
  • CA

Belén Esteban ha enviat un missatge a María José Campanario i Jesulín de Ubrique després que s’hagi fet pública la notícia de l’embaràs. Des del programa ‘Sálvame’, s’ha pronunciat sobre la futura paternitat del seu exmarit: “Entenc que María José i Jesulín estiguin com a bojos de contents, perquè serà el seu tercer fill”, ha començat dient Belén Esteban, que ha afegit: “M’han ofert fer coses, però no faré res perquè aquest no és el meu tema”.

Alhora, ha assegurat que “ja no soc la que era abans” i que la seva prioritat és la seva filla, Andrea: “I davant d’aquesta prioritat no hi ha res més”, ha insistit. “No contestaré res més d’aquest tema, perquè quan la meva filla va fer 18 anys em va demanar moltes vegades que no parlés d’ella, i això és el que vull fer”.

Belén Esteban | Telecinco

I, seguidament, s’ha dirigit a María José i Jesulín, així com a tota la seva família: “Hem pogut tenir històries fa molts anys, i coses amb les que no estic d’acord, però jo, des d’aquí, us dono la meva enhorabona. I a tu especialment, María José, que desitjo que tinguis un embaràs feliç i tranquil. I esperem que la teva malaltia millori amb l’embaràs”.

“Qui vulgui que em cregui, i qui no em vulgui creure que no ho faci”, ha afegit Belén Esteban, que ha insistit: “Us dono l’enhorabona, i no diré res més. I no ho faré per la meva prioritat, que és la meva filla”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa