El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Mila Ximénez reapareix a televisió: “No estic bé”
  • CA

La mort de Mila Ximénez va afectar moltíssim els companys de Sálvame. La col·laboradora del programa del cor era una de les més estimades de la plantilla, per la qual cosa tots van mostrar-se totalment desfets en assabentar-se que el càncer de pulmó estava guanyant la batalla. En aquell moment, tots van donar suport a Alba Santana, la seva única filla. Estaven molt unides i la pèrdua de Mila va deixar orfe una noia de qui tots sempre han tingut bones paraules. Aquesta setmana ha estat notícia en filtrar-se quants diners li havia deixat la mare en herència, tres milions d’euros que contrasten amb els zero que rebria del pare. Les revistes del cor asseguraven que l’extenista Manolo Santana, mort sis mesos després que Mila, hauria desheretat a Alba com a càstig per no tenir bona relació durant molts anys. La notícia ha fet parlar molt, fins al punt de forçar la noia a reaparèixer públicament per aclarir què hi ha de cert en aquesta història.

Aquest dimecres, Alba Santana ha trucat en directe a Sálvame per donar la cara i negar que sigui cert tot el que s’ha publicat. Visiblement afectada, en primer lloc reconeixia no estar gens animada: “No estic bé i per això us agraeixo que em doneu l’oportunitat de parlar públicament. Des que vaig néixer que he aparegut a la premsa i sempre ha estat un orgull ser filla dels pares que he tingut. He intentat ser amable i tenir bona relació amb la premsa tots aquests anys perquè sempre m’havien respectat la meva intimitat, especialment des que vaig marxar a viure a Holanda. En aquestes darreres setmanes, però, no he sabut gestionar bé la situació. He parlat amb la premsa després de les morts dels meus pares, però no en tenen prou i han vingut fins a Amsterdam per veure on visc. Això em genera molta ansietat… Ho he deixat passar perquè vaig pensar que seria una persona que no estava fent una cosa correcta”, reconeixia.

El que la filla de Mila no s’esperava era que Lecturas, la revista en la que treballava la mare, publiqués en portada informació falsa sobre la seva herència: “No és veritat que el meu pare m’hagi desheretat o que la meva mare m’hagi deixat tres milions d’euros. No vull emprendre cap mesura legal contra la revista, només demano que es retractin perquè la meva mare tenia molt bona relació amb ells. No m’esperava que no em truquessin per contrastar aquesta informació perquè ells tenen el meu telèfon. Em truca gent que no conec que vol saber com estic i no paren fins que aconsegueixen saber-ho. Vull deixar clar que no tinc intenció de fer cap declaració per a cap mitjà. L’única cosa que vull és continuar amb la meva vida, amb el meu marit i els meus fills. No sé com fer això. Se m’ha anat de les mans i no sé com gestionar aquest assetjament, per això vull que m’ajudeu. Vull que se’m deixi en pau per poder passar aquest dol i poder viure en la intimitat que sempre he volgut”.

La filla de Mila Ximénez denuncia que la revista ha mentit | Lecturas

La jove encara no ha superat la mort dels progenitors, el que ha confessat entre llàgrimes: “Demano intimitat per poder gestionar la tristesa tan gran que sento en haver perdut els meus dos pares en tan poc temps. He estimat molt els meus dos pares i els trobo molt a faltar a tots dos. El buit és enorme. Sé que la meva mare voldria que estigués contenta, però em costa molt acceptar que no hi és. El que més em costa és pensar que no la tornaré a veure. Ho consultava tot amb ella i li demanava l’opinió, per això em costa no tenir-la”. Una reaparició que deixa clar que la premsa està fent mal a la filla d’una de les seves estrelles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa