El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor la tertuliana Mila Ximénez després d’un any de lluita contra el càncer
  • CA

El pitjor dels pronòstics s’ha complert. Després de setmanes de rumors, Mila Ximénez ha mort als 69 anys víctima d’un càncer de pulmó contra el que lluitava des de fa un any. La col·laboradora de Sálvame havia rebut l’alta hospitalària fa pocs dies i estava rebent cures pal·liatives a casa, acompanyada de la filla i tota la seva família.

Fins l’últim moment va mostrar-se molt positiva, però no ha pogut superar la malaltia ni amb la quimioteràpia ni el tractament experimental al que se sotmetia. En les seves últimes declaracions, Mila explicava que havia hagut de passar les últimes quatre setmanes al llit sense poder ni moure’s i que no volia seguir vivint així.

Fa tres mesos li van confirmar que una de les parts afectada havia empitjorat, el que va obligar-la a visitar el metge més freqüentment. En les últimes setmanes, de fet, havia estat ingressada unes quantes vegades.

Mila Ximénez, acompanyada en una nova visita a l'hospital - Europa Press
Mila Ximénez, acompanyada en una nova visita a l’hospital / Europa Press

Els companys de televisió de Mila Ximénez no es creuen el fatal desenllaç. De fet, Twitter s’ha omplert de missatges de condol i aquesta tarda faran un especial a Sálvame per honrar-la. Estava previst que no emetessin el programa per poder fer la prèvia del partit d’Espanya a l’Eurocopa, però la cadena ha decidit canviar de plans i donar a Sálvame les dues primeres hores del programa per poder acomiadar-se d’ella. A més a més, dedicaran el Deluxe d’aquest divendres a repassar la vida i millors moments de la companya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa