El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Frigenti, despectiu i superb amb dues companyes: “No saps qui sóc”
  • CA

Miguel Frigenti s’ha creat molts enemics i acumula un bon grapat de detractors des que va començar a tenir més pes a televisió. El tertulià treballa a Sálvame i participa en diversos realities de Telecinco, el que ha fet que augmenti l’expectació mediàtica al seu voltant. Ara bé, sembla que se li han apujat els fums i que es creu més important del que realment és. Així ho han assegurat uns quants testimonis en l’última emissió del seu programa. Ell hauria estat el protagonista d’una “desagradable situació” en les instal·lacions de Mediaset. El col·laborador va tenir una trobada amb algunes de les hostesses de Telecinco perquè haurien decidit que un altre company ocupés el seu camerino: “Miguel Frigenti va muntar un ciri. Va enfrontar-se amb diverses companyes, concretament amb dues hostesses, a qui va dedicar unes paraules molt desagradables. S’hi va dirigir de males maneres i amb uns fums que no eren adequats”, han explicat diversos testimonis.

“El tertulià va generar una situació superincòmoda i violenta. Miguel escridassava una de les hostesses mentre li parlava amb un to despectiu i molt classista, amb aquest típic de “però amb qui et creus que estàs parlant?”, “com se t’acut ficar algú al meu camerino?” o “però aquesta nena què s’ha cregut?” Vaig sentir-lo dir aquestes frases”, afirma una altra persona que hauria vist la pitjor cara del jove tertulià. Això el defineix com un “dèspota” i ha enfadat els companys de programa. Rafa Mora, per exemple, va qualificar-lo en directe de “poca vergonya i un despropòsit“.

Miguel Frigenti, per la seva banda, demanava perdó i reconeixia que s’havia equivocat: “Torno a demanar perdó i ho faré totes les vegades que calgui. Sóc el responsable d’aquesta situació i estic molt penedit i avergonyit“. Ara bé, poc abans deia que ell no havia tractat malament a l’hostessa… Un tertulià controvertit que torna a estar col·locat a primera línia mediàtica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa