El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La pitjor època de Miguel Bosé: “La meva existència és un infern i m’odio a mi mateix”
  • CA

Miguel Bosé mai no havia acaparat tants titulars escandalosos. El seu negacionisme l’ha envoltat d’una aura de crítiques molt potent, així com la controvertida entrevista que va concedir a Jordi Évole. Una de les periodistes que millor coneix el cantant és Pilar Eyre, que aquesta setmana centra la seva columna de Lecturas en ell. La catalana assegura que Bosé està “fart de ser Miguel Bosé” des de fa anys, un personatge que s’ha cruspit la persona.

“Ningú no pot imaginar la bogeria que despertava Miguel Bosé en els anys 80. Lluny del grup d’amics amb els que havia començat, s’envoltava de desenes de professionals, guàrdies de seguretat, assistents, road managers, hostesses, el seu equip de comunicació… que constituïen una barrera infranquejable per a periodistes i fans”, recorda la cronista.

La histèria al voltant de l’exitós cantant era increïble: “Un dia vaig veure com una nena va aconseguir colar-se en el Palau d’Esports de Barcelona i com li arrancava un floc de cabells. Mentre li curaven la ferida amb un cotó, em va dir amb veu tremolosa: “Em fa por, pànic, tot això que m’envolta. Temo no poder controlar-lo”. Un parell d’anys després, el va veure encara més destrossat.

Miguel Bosé, entrevistat per Jordi Évole / La Sexta

Una època complicada per al cantant, que li hauria reconegut a Pilar Eyre que la seva vida era horrorosa: “La meva existència és un infern. És un espant no poder sortir al carrer, no tenir vida privada. Que Bosé guanyi al Miguel i ser un adolescent tota la vida em va semblar ridícul i humiliant. M’odio a mi mateix! Em diuen marieta, ho sé, però no m’importa perquè respecto als homosexuals”, hauria dit el cantant.

Una situació insostenible que va coincidir amb la seva etapa de drogoaddicte, tal com va reconèixer a Jordi Évole. Excessos, gires de molts mesos i la pitjor cara de la fama.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa