El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé: “La presumpta pandèmia neix en un càrtel de multimilionaris psicòpates”
  • CA

La Sexta ha emès aquest diumenge la segona entrega de l’entrevista de Jordi Évole a Miguel Bosé. La cadena ha aconseguit un bon 15,2% de share que torna a demostrar la curiositat que s’ha creat al voltant del negacionisme que defensa. El cantant ha deixat clar que està convençut que el coronavirus “és un invent” i que no li fa vergonya dir-ho obertament: “Sóc negacionista i ho sóc amb el cap ben alt. Jo estic al costat de la veritat i actuo amb responsabilitat malgrat l’assetjament que he rebut per això”.

Visiblement enfadat, deixava clar que no es creu res: “Quin respecte he de tenir jo cap aquesta merda? On és el virus? Què li passa a aquest virus que el fa diferent? Qui es pot creure aquesta estupidesa? A mi que no em tractin d’idiota”.

Considera que s’està vivint “una dictadura” al voltant d’aquest tema: “Som més, ens hem d’aixecar perquè el joc acabi. I que quedi clar que jo no estic conspirant, em baso en dades reals que provenen de gent que és seriosa, amb experiència, coneixements i ètica. Aquests que parlen no tenen ètica. Hem dit que no faríem res científic. No parlaré amb cap científic perquè no tinc coneixements suficients. És molt lleig el que intentes fer, Jordi, apaga l’ordinador perquè vam quedar que no parlaríem amb cap científic”, exigia l’entrevistat.

Segons Miguel Bosé, la pandèmia és un invent creat en una reunió de gent poderosa: “Aquest tema neix en un càrtel de multimilionaris psicòpates anomenat Foro de Davos. S’ho han cregut tant, que ara es creuen els propietaris de la humanitat perquè són molt rics, molt superbs i molt arrogants. Jo tinc accés als milions de documents que pot tenir qualsevol ciutadà per adonar-se de la gran estafa del coronavirus i de tot el que portarà. Acabaran caient tots, els metges, polítics i farmacèutics”.

Miguel Bosé deia la seva davant d’un Jordi Évole dur que va treure a la llum una gran contradicció del cantant: “És curiós que el teu equip ens demanés que tots ens fessin el test PCR, que fóssim un equip reduït, que guardéssim la distància entre nosaltres i que l’espai en el que fessin l’entrevista fos ventilat. Et diré més, no ens havien fet tantes recomanacions per a una entrevista en aquest sentit ni quan vam entrevistar Fernando Simón”. Una confessió que enfadava molt l’artista, que es defensava: “I jo sóc el meu equip? Seré el cap, però només pel que fa a les coses que tenen a veure amb la meva carrera musical. Ara bé, si volies donar-me una clatellada, ja ho has fet”.

L’exitós cantant deixa clara la seva postura una vegada més en una entrevista que ha generat moltíssima expectació i encara més indignació a la xarxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa