El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé, conspiranoic: “Pedro Sánchez i Bill Gates tenen un pla macabre”
  • CA

Miguel Bosé l’està fent grossa durant el confinament. El cantant no es creu les informacions oficials del govern i no es talla un pèl en evidenciar públicament que considera que les teories conspiranoiques són reals. El seu nom s’ha convertit en tendència ràpidament i ja hi ha més de 30.000 tuits que parlen al respecte. Per què? Perquè només cinc dies després d’afirmar que el coronavirus era una “gran mentida” dels governs, ara carrega contra les vacunes que volen frenar la Covid-19.

L’artista ha assenyalat directament GAVI, l’aliança mundial per a la immunització i vacunació. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’OMS i diversos organismes, entre els que Bosé destaca la fundació de Bill i Melinda Gates, a qui culpa de ser responsables de “les vacunes fallides que han causat víctimes a tot el món”: “La farmacèutica GAVI és propietat de la fundació Bill i Melinda Gates. Índia els ha expulsat i denunciat. Àfrica encara fa front a les seves conseqüències. Kènia ha destapat les atrocitats que fan. Bill Gates, l’eugenèsic, s’oblida de la maleïda hemeroteca i en el passat es va parlar sobre el seu projecte de vacunes que portessin microxips o nano robots per obtenir informació sobre la població mundial amb l’únic objectiu de controlar-la. Duta a terme aquesta fase i un cop activin la xarxa 5G, clau en aquesta operació de domini global, serem borrecs a la seva mercè i necessitats”.

Però també critica el president del govern: “Pedro Sánchez ‘El Salvador’, en nom del govern de tots els espanyols, acaba de fer-se còmplice d’aquest pla macabre i supremacista, com de costum sense el permís de la ciutadania. Només pretenc informar sobre la situació anunciada cap a la qual se’ns està conduint. Jo dic no a la vacuna, no al 5G, no a l’aliança Espanya/Bill Gates”. 

Unes paraules que han generat una allau de crítiques i comentaris, en considerar surrealista i mentida tot el que diu. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa