La foto de Messi i Antonela que bat tots els rècords

Leo Messi ha acaparat tots els titulars en assenyalar Eric Abidal a la xarxa, una crítica que ha sorprès perquè no és habitual que l’estrella blaugrana es pronunciï d’aquesta manera públicament. L’atac del davanter podria haver suposat l’acomiadament dràstic del directiu, però finalment haurien evitat l’escàndol. 

Doncs bé, avui el futbolista argentí torna a ser notícia per un tema completament diferent. La seva dona, Antonela Roccuzzo, ha publicat una foto familiar amb Messi i els nens que ha batut un munt de rècords.

A la instantània, en blanc i negre, es veu el matrimoni abraçant els seus tres fills mentre riuen en una escena ben tendra. Una imatge amb la qual ha intentat rebaixar la tensió que envolta el seu marit i que torna a mostrar la faceta més paternal del futbolista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juntos es siempre mejor ??

Una publicación compartida de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) el

Només 24 hores després, la foto ha superat el milió tres-cents mil m’agrades i els sis mil comentaris: una autèntica barbaritat que la converteix en una de les publicacions amb més reaccions.

“Sempre junts”, resa Antonela. Una foto familiar molt natural que ha fet les delícies dels seus fans. Molts esperen ja l’anunci del següent embaràs de l’argentina, després d’unes declaracions de Messi el passat estiu en les quals asseguraven que volen intentar tenir una nena. Després de tres nens, de 7, 4 i 1 any respectivament, caldrà veure si acaben decidint-se per seguir augmentant la família. 

Nou comentari