El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mercedes Milá, molt crítica amb Miguel Bosé: “S’ha inventat que era addicte per cridar l’atenció”
  • CA

Mercedes Milá mai no ha tingut problema a l’hora de manifestar les seves opinions més controvertides públicament. L’últim que ha fet? Deixar clar que està en contra del discurs negacionista del seu amic Miguel Bosé. A més a més, en una conversa amb Huffington Post, acusa el cantant d’inventar-se l’addicció a les drogues per acaparar atenció.

“He vist molt a Miguel Bosé al llarg dels anys i mai no he vist res que indiqués que estava ficat en el món de les drogues. La gent que pateix drogoaddicció té una altra actitud i viuen d’una altra manera. A més a més, he parlat amb amics molt propers que em diuen que tot això és una faula. No sé per què ho ha dit, si és per cridar l’atenció cap a la seva causa activista… Ningú no surt d’un dia per l’altre del món de les drogues sense ajuda i amb un esforç titànic”, etziba la mítica presentadora.

L’artista hauria intentat convèncer-la sobre les seves teories conspiranoiques: “M’enviava sense parar vídeos i informacions i un dia tot va empitjorar quan vaig rebre un vídeo d’una associació en la que treballava el meu cunyat. Vaig intentar que parlés amb ell, però no va voler fer absolutament res. No hi ha res a fer… Miguel ha entrat en una espiral en la qual és fàcil alimentar-se. Si no estàs disposat a qüestionar el que es diu, és molt fàcil estar allà. El respecto com a amic i com a persona que creu estar fent alguna cosa bona, però no estic gens d’acord amb ell”.

Mercedes Milá a 'Liarla Pardo' - La Sexta
Mercedes Milá a Liarla Pardo / La Sexta

El periodista li recorda que ella també va parlar malament de les vacunes, encara que en el seu cas feia referència a la de la Grip A el 2009: “Allò va ser una presa de pèl important que va fer que molts països es gastessin molts diners en aquella vacuna. Al final no va fer falta perquè no va arribar el llop… El que vaig dir va ser que havia estat una presa de pèl i que l’amenaça mai no va arribar a res. Crec que no es poden comparar les dues situacions, però el risc de sortir a televisió és que et tornen a treure en un arxiu d’imatges d’anys enrere”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa