El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mario Vaquerizo denuncia una suplantació d’identitat: “Gentussa, fill de p…”
  • CA

Mario Vaquerizo ha esclatat. Aquestes últimes hores ha estat notícia perquè es feia viral un tuit presumptament seu en el qual insultava i carregava contra Ana Rosa Quintana. El cantant i marit d’Alaska ha aprofitat l’estrena de la seva última obra de teatre per deixar clar que aquell missatge no havia estat obra seva, sinó d’un home que li ha suplantat la identitat.

Més enfadat que mai, el cantant ha embogit davant dels micròfons d’Europa Press: “Estic molt enfadat perquè un fill de p… de Twitter es fa passar per mi, em té suplantada la identitat. El tinc denunciat des de fa quatre anys, però la policia no em fa cas. He anat als jutjats de la Plaza de Castilla per denunciar aquest gran fill de p….”. 

 

 

“Hi ha hagut unes declaracions que posaven en boca meva paraules contra la meva amiga i cap Ana Rosa Quintana. Ves a la merda, fill de la gran p…, si et veig, t’arrossegaré”, amenaça directament.

Mario Vaquerizo ha fet una crida per demanar protecció també a les persones que pateixen una suplantació d’identitat: “El que heu de fer és no donar informació de gentussa. Fem un bon ús de la xarxa. Si us plau, ja prou. Esteu fins al mismíssim cony, digues-ho així. No m’amargaran l’estrena d’aquesta nit”.

Antena 3

Més clar impossible la queixa de Mario, que fa una crida per posar fi a aquests enganys. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa