El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, fora de si en la seva reaparició televisiva: “No em gravis més!”
  • CA

María Teresa Campos ha reaparegut al Deluxe després de molts mesos de silenci. Aquesta setmana era davant la seva filla Terelu que tornava a parlar sobre la seva vida, quan aquesta li preguntava sobre la ruptura amb Edmundo Arrocet. Les revistes del cor es feien ressò de la seva confessió, quan hauria dit que ha arribat a plorar molt per culpa d’ell.

Les col·laboradores de Sálvame Paz Padilla i Lydia Lozano anaven a buscar-la i es produïa una situació molt incòmoda. Li preguntaven precisament sobre la ruptura d’Edmundo quan María Teresa es mostrava molt enfadada: “El cas és que avui ha aparegut el seu germà i ha dit que tu segueixes enamorada d’ell…”, li deixaven caure.

María Teresa, furiosa, esclatava: “Tu creus que vinc aquí a aguantar això? Jo no he parlat d’Edmundo. No he dit si he plorat molt o poc per ell i no conec al seu germà. Digues el que tu vulguis! Home, ja està bé. Ja no puc amb això ni amb aquests crits”, etzibava de males maneres.

María Teresa Campos - Telecinco
María Teresa Campos / Telecinco

“Vinc a treballar. He vingut encara que no em trobo bé, al final cauré a terra. No em graveu més, no em traieu més en antena!”, deia sense poder evitar les llàgrimes. Una dona completament superada per la situació que sembla que no trobava gaire a faltar estar en directe.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocacorba a maig 22, 2021 | 21:40
    Rocacorba maig 22, 2021 | 21:40
    Valguem-deu, quina manera de deixa pasar l'estona. Quan no es la seva filla, es l'altre. Pro que te aquesta senyora i les seves filles, que cobren domés per xerrar i xerrar, sense dir res d'important. Amb els vailets periodistes que hi ha, molta cultura, idiomes, formaciò a l'extranger. Vinga home . . . .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa