El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Patiño es posa a plorar en el primer Nadal sense Mila Ximénez
  • CA

Aquest és el primer Nadal sense Mila Ximénez. I al seu programa, ‘Sálvame’, l’han volgut recordar i fer-li un petit homenatge en forma de vídeo. El mateix que han fet al programa ‘Socialité’, que presenta María Patiño, on s’ha recordat l’entrevista que Mila va donar al programa de Telecinco per relatar com estava vivint amb el càncer de pulmó que se li havia diagnosticat -i que finalment va acabar amb la seva vida-.

En parlar d’ella, María Patiño no ha pogut evitar emocionar-se i recordar-la amb unes boniques paraules: “Era una dona generosa i inolvidable. No sabia que recordar-la pogués fer tant de mal. Tot i que suposo que en aquestes dates és inevitable”, ha començat dient la presentadora, que ha afegit: “Estic segur que tots vosaltres l’heu trobat molt a faltar, perquè és insustituible”.

La cadira on Mila Ximénez va donar la seva última entrevista | Telecinco

A més, el programa de Telecinco ha contactat amb diversos companys de professió de feina de Mila, que l’han recordat amb una gran estimació. Una d’elles ha estat Chelo García-Cortés qui ha confessat que “mai hagués pensat que pogues trobar tant a faltar a una amiga i companya. Mira que hem discutit, ella i jo, però tinc l’ànima trencada”. “No vaig tenir la sort d’estar amb ella els últims dies, i el Nadal no m’agrada, però sense Mila menys”, ha conclòs la periodista.

“Era una persona molt vulnerable, molt més del que la gent podia pensar”, ha afegit, entre llàgrimes María Patiño.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa