El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítica demolidora de María Galiana contra ‘Cuéntame’ i TVE
  • CA

L’actriu María Galiana gaudeix d’una trajectòria ben llarga gràcies a TVE i, en concret, a l’icònic paper d’Herminia que interpreta a Cuéntame des de fa més de 20 anys. L’andalusa ha concedit una entrevista a Salvados aquest diumenge i, sorprenentment, s’ha mostrat molt desencantada amb la mítica sèrie de la televisió pública espanyola. Molt dura i enfadada, reconeix que està farta i que li fa ràbia no poder deixar la feina: “Estic farta d’Herminia, però he de seguir interpretant-la perquè no tinc més remei. Forma part del meu estatus personal i familiar i, a més a més, he de pagar moltes coses. No veig la mort del meu personatge a prop més que res perquè crec que m’han de mantenir a la força. Crec que hi hauria un motí si la maten! Jo sé que sóc molt bona actriu i m’agrada que ho reconeguin, però no m’ho acabo de creure”.

“El meu gran error i la meva principal decepció és no haver estat actriu d’un altre tipus de papers. Sempre he tingut aspecte de senyora Maria i això m’ha impedit fer paper d’alt standing“, reconeixia. Els teleespectadors han manifestat la seva gran sorpresa en veure que un dels grans personatges de la sèrie es mostra tan cremada, el que clarament no s’esperaven. L’actriu tampoc no s’ha callat quan li han preguntat sobre la sortida de la sèrie de Juan Echanove: “No em va enfadar, però em va semblar la cosa més injusta que he vist mai. El públic l’adorava i crec que una part de l’audiència de la sèrie era per ell”.

Ningú no hauria dit tampoc que l’intèrpret carregaria contra un altre dels programes estrelles de la cadena, Masterchef: “No aniria mai al programa, encara que m’oferissin tot l’or del món. No té rigor perquè el més important de la cuina és la lentitud. Com he de fer jo un plat complicat corrents com una boja?”, sentenciava en una entrevista que farà parlar molt.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria a desembre 13, 2021 | 16:21
    Maria desembre 13, 2021 | 16:21
    No entenc res. Si un vol plegar, ho fa i prou. Si ha de treballar per poder viure, què hem de dir? Alguna cosa no ha explicat bé el periodista de la informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa