El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El duríssim testimoni de Victoria Abril sobre la seva mare: “M’ha demanat l’eutanàsia”
  • CA

Victoria Abril està travessant un dels pitjors moments de la seva vida. Actualment, l’actriu es troba participant a ‘Masterchef Celebrity 6’ i en el programa d’aquesta setmana ha entendrit a tots els espectadors en parlar sobre la situació en la que es troba la seva mare, i com ho està vivint ella. Ha estat quan el xef Jordi Cruz li ha preguntat si entrava amb força al plató que la cantant no ha pogut suportar la pressió i s’ha posat a plorar.

“És per la meva mare. La vam canviar de residència i al quart dia li van donar un arròs dur, sec, sense greix i una mica dur i es va ennuegar”, ha començat explicant l’actriu, amb la cara totalment plena de llàgrimes. “A partir d’aquí l’han posat a règim de líquids. I ahir quan vaig anar a veure-la em va dir que està farta, que passa molta gana… I em va demanar tres vegades seguides l’eutanàsia per caritat”.

Victoria Abril | Europa Press
Victoria Abril | Europa Press

“Perdó”, ha continuat la cantant, destrossada. “Espero que això passi aviat”, li deia Pepe Rodríguez intentant animar-la. “Ahir li vaig portar un arròs caldós amb llamàntol, però no…”, ha lamentat. “Caldrà confiar en els professionals, que segur que li estaran donant el millor. Molta força per a ella. Hi ha llum. I a tu et volem amb força per als nous reptes”, li ha recordat el famós xef manxec.

Victoria Abril va aconseguir deixar de plor després que els seus companys l’abracessin i li transmetessin tot el seu suport en aquests moments tan durs per a ella i per la seva família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa