El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules de la filla de Manolo Santana després de la mort
  • CA

La mort de Manolo Santana ha fet que els focus apuntin cap a la seva filla Alba, la nena que va tenir amb Mila Ximénez. La jove ha perdut els dos pares amb només sis mesos de diferència, el que ha lamentat públicament en les seves primeres paraules al respecte. S’havia especulat molt amb la presència de la noia en el funeral del seu pare, ja que en els últims anys no havien tingut pràcticament relació. Això no ha impedit que viatgés fins a Madrid per donar-li l’últim adeu, una presència que Sálvame aprofitava per preguntar-li com estava.

Ella, molt emocionada, reconeixia que prefereix quedar-se en els bons moments que ha viscut amb el pare: “És molt dur estar aquí una altra vegada només sis mesos després, quan vaig venir a acomiadar la meva mare, però així ha estat la vida. El recordaré amb moltíssima estima. No tinc forces, però aquí estic. Sabia que quan estava el meu pare, hem tingut molta dificultat per veure’ns. L’he estimat moltíssim i, encara que no tinc relació amb la vídua, necessitava acomiadar-me d’ell personalment“.

“Recordo el meu pare com un home molt divertit i molt tendre. He tingut molta sort amb ell i amb la meva mare. Quan penso en ell, somric. Volia donar-vos les gràcies per venir. Sé que estareu pensant en mi avui en el programa. Gràcies per la vostra estima i per tot”, deia Alba en directe.

La filla de Manolo Santana parla amb la premsa per primer cop des de la seva mort / Telecinco

Aquest dimarts s’ha dut a terme la incineració del tenista, en la que hem pogut veure la dona de Manolo Santana molt afectada. Només han acudit dos dels fills del tenista, els altres tres (Alba inclosa) han preferit no acudir-hi. En el cas d’ella, per no reviure el comiat que va viure amb la mare recentment. Els periodistes li han preguntat a la vídua sobre aquesta negativa, però ha optat per no dir res al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa