El coronavirus està provocant l’aturada de tot el país, una situació excepcional i molt preocupant que està generant un munt de comentaris. No es parla d’una altra cosa a televisió, com tampoc a la xarxa. Manel Fuentes és l’últim famós que s’ha volgut manifestar al respecte. Ho ha fet a la presentació de ‘Virtual Area’ de Madrid, en la qual ha parlat amb els reporters d’Europa Press.

“S’han de seguir les normes que ens dicta el govern, evidentment, però també s’ha d’intentar que la vida no pari”, deia convençut. El presentador de ‘Tu cara me suena’ intenta donar la volta a la situació i trobar la cara positiva d’aquesta crisi: “Això ens posarà a prova a tots. Hem de ser responsables per nosaltres i per la resta. Haurem d’actuar tots pensant en la col·lectivitat, pot ser una cosa realment bona“.

Manel Fuentes, a la presentació del Virtual Area   Europa Press

Manel Fuentes, a la presentació del ‘Virtual Area’ /Europa Press

Confia que es pugui parar la pandèmia aviat per poder tornar a la normalitat: “Tant de bo torni aviat la normalitat econòmica i vital de la gent, com abans millor. Que els serveis d’emergències no es col·lapsin i que els acabem de passar tots, que no hi hagi més víctimes“. Un desig compartit per tothom.

Nou comentari