El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lydia Lozano, de vacances en un iot de 7 milions d’euros
  • CA

Aquesta setmana són els col·laboradors de ‘Sálvame’ els protagonistes de les portades de les revistes del cor. Jorge Javier Vázquez a bord d’un iot per les aigües d’Eivissa o Lydia Lozano a la mateixa illa, en aquest cas en un vaixell valorat en set milions d’euros.

‘Lecturas’ publica en portada una fotografia de la periodista en banyador, una imatge sempre molt buscada. Lozano ha escollit l’illa pitiüsa per gaudir d’unes vacances romàntiques amb el seu marit Charly. Els fotògrafs els han vist passejant per diferents racons d’Eivissa, però també a bord d’aquest iot tan exclusiu.

Lydia Lozano, en banyador a la portada de ‘Lecturas’

La revista assegura que els han convidat a bord del Tumberry, un dels iots més luxosos que naveguen pel Mediterrani. Actualment és propietat del nebot polític d’Amancio Ortega, el propietari de Zara, que lloga el vaixell per 6.000 € el dia. Lydia Lozano i el marit estarien gaudint d’ell només durant els matins, per això, ja que haurien reservat un apartament a prop del port d’Eivissa.

49 metres, amb dues suites i quatre cabines amb lavabo propi. Diversos salons i zones per prendre el sol amb hamaques d’allò més còmodes. D’aquesta manera han celebrat el seu 30è aniversari de casats, una data especial que han volgut commemorar en un dels iots més exclusius. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa