Luis Suárez i Sofía Balbi tornen a casar-se: la boda, plena de famosos

Luis Suárez Sofía Balbi formen una de les parelles més consolidades dins del món dels futbolistes. Van començar a sortir quan eren adolescents, un amor que no agradava gaire a la família de la dissenyadora i que podria haver-se trencat quan van traslladar-se a Barcelona. Van continuar amb una relació a distància que va donar pas a una mudança del futbolista cap a Europa que els va tornar a unir. El 2009, finalment, es casaven a Holanda per segellar una relació que els ha donat tres fills.

Enguany celebren el desè aniversari d’aquest enllaç, el que han volgut commemorar amb una reboda al seu Uruguay natal. Fins allà s’han traslladat 160 convidats, entre els quals no han faltat Leo MessiNeymarJordi Alba, Sergio Busquets i les seves respectives parelles. Un munt de futbolistes que han celebrat en gran una boda luxosa a la qual no li ha faltat detall.

Leo Messi, Neymar i Luis Suárez   Instagram

Leo Messi, Neymar i Luis Suárez /  Instagram

Els nuvis volien privacitat, per la qual cosa decidien congregar els fotògrafs en un photocall perquè tinguessin les fotos i els deixessin seguir amb la festa. Això ha permès que puguem veure com anaven vestits en un dia tan especial. Sofia s’ha decantat per un disseny de tall sirena signat per Yolancris, mentre que Suárez escollia un Dolce&Gabbana blau amb camisa blanca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de sofibalbi (@sofiabalbi9) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Luisito Suarez ??| FANPAGE (@suarezmagia) el

Tots han gaudit d’un sopar copiós, entre focs artificials i música en viu. L’hotel els va assegurar que el recinte estaria blindat, el que va evidenciar-se amb la prohibició de tenir telèfons mòbils. 

Això no ha impedit, però, que s’hagin filtrat algunes imatges de dins. Primer, un parell de fotos de Leo Messi amb Antonela Roccuzzo, que deixa veure com anaven vestits. I la dona de Sergio Busquets, per exemple, ha ensenyat com estava decorada la taula durant el banquet.

Antonela Roccuzzo i Leo Messi, a la boda de Suárez   Instagram

Antonela Roccuzzo i Leo Messi, a la boda de Suárez / Instagram

Fotos del banquet de la boda de Luis Suárez   Instagram

Fotos del banquet de la boda de Luis Suárez /   Instagram

Els nuvis encara no han publicat cap fotografia, però de ben segur que en comparteixen alguna ben aviat. 

Nou comentari