El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Leticia Sabater, destrossada: “M’ha enganyat un home casat”
  • CA

Leticia Sabater ha acudit a ‘Sábado Deluxe’ per relatar les novetats en la seva carrera musical i, especialment, en la personal. Ha lluït un físic molt diferent, en aparèixer visiblement més forta i musculada. Ara bé, el que més ha cridat l’atenció ha estat el drama que ha assegurat estar vivint. 

Ha confessat que feia més d’una dècada que no s’enamorava, però ara que ho ha fet no ha acabat amb un final feliç. I és que només fa tres dies que ha tallat amb l’home que pensava que seria el definitiu. Per què? En assabentar-se que és un home casat.

Es tracta d’un noi d’origen hindú que la va contractar perquè cantés a l’aniversari de la seva filla. Ella no hauria acabat acudint, però un any i mig després s’haurien trobat per casualitat i s’haurien enamorat.

Leticia Sabater al 'Sábado Deluxe' Telecinco

Leticia Sabater al ‘Sábado Deluxe’ /  Telecinco

“Estic enamorada… molt enamorada. En un principi em va dir que estava separat, però m’ha acabat confessant que era mentida i que està casat”. Un xoc molt dur que podria haver acabat bé per a la parella, ja que ell li deia que deixaria la seva dona. Però no ha complert la promesa: “Per interessos econòmics i socials han decidit continuar junts. És l’amor de la meva vida, havíem fet un equip però no podrà ser… Ha desistit i jo m’he retirat d’aquesta història”, confessa visiblement afectada.

Un nou cop per a la cantant, que afirma que seguirà centrada en la feina perquè no té sort en l’amor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa