El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Letícia, obsessionada amb el protocol: indicacions a les filles en tot moment
  • CA

Els reis Felip i Letícia han presidit la missa en homenatge a les víctimes de la Covid-19 a la catedral de l’Almudena, un acte al qual han acudit en companyia de les seves filles. Cada cop és més evident que volen que la princesa Elionor i la infanta Sofia agafin protagonisme i adoptin un paper institucional més potent. 

El que més ha cridat l’atenció de l’acte ha estat l’actitud de les nenes, impecable en tot moment i supervisada minuciosament per la mare. Els fotògrafs han captat les mirades i les indicacions de Letícia a les seves filles, que complien el protocol a la perfecció gràcies a això. Vestits de dol i amb la mascareta posada en tot moment, han adoptat una actitud seria adient tenint en compte les circumstàncies. 

Els reis i les filles, en la missa homenatge Casa Reial

Els reis i les filles, en la missa homenatge / Casa Reial

Com és habitual, la premsa també es fixa en els conjunts estilístics que escullen les princeses. En aquesta ocasió el negre era obligat, però quines marques de vestit han escollit? La princesa Elionor s’ha decantat per un vestit elegant de Poète, amb detalls geomètrics. Barat i maco, a conjunt amb unes ballarines. La infanta Sofia, per la seva banda, ha confiat en un vestit de tall camiser ajustat d’Hugo Boss, una de les marques preferides de la seva mare. I als peus? Unes sabates que, de fet, pertanyen a Letícia. La Reina, per la seva banda, optava per un conjunt de brusa llisa i una faldilla llapis. 

Els reis i les filles arriben a la catedral Casa Reial

Casa Reial

Els reis i les filles a la catedral Casa Reial

Casa Reial

Un acte homenatge que treu a relluir el paper destacat que la Casa Reial vol començar a donar a les nenes, que encara no tenen una mala imatge com la resta dels membres de la família. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa