Laura Fa promociona El Port de la Selva en unes fotos molt comentades

La periodista del cor ha publicat un munt de fotos d'alguns dels racons més macos del municipi

Laura Fa és una enamorada d’El Port de la Selva. La periodista barcelonina s’escapa a la costa de l’Alt Empordà sempre que pot, concretament a aquest municipi en el que té situat el càmping que visita cada estiu. La de Sálvame desconnecta en les seves aigües turqueses, les que promociona sense parar en el seu perfil d’Instagram. El considera el seu “paradís particular“, un poble que treu el millor d’ella i que recomana amb molta freqüència. Aquestes setmanes de vacances les ha passat allà, el que ha aprofitat per compartir un munt de fotos que han fet molta enveja als seus seguidors.

“El meu petit paradís i el meu petit país, estiu etern”, escriu la tertuliana. Uns missatges que acompanyen fotografies molt estiuenques que mostren, alhora, alguns dels racons més macos del municipi.

Els seus seguidors han aplaudit la seva figura en moltíssims comentaris, però també que promocioni un dels racons amb més encant de la costa nord de Catalunya. Laura Fa no dubta en repetir i repetir que han d’anar-hi, fins al punt que a vegades ha donat consells sobre l’estada allà. Una publicitat que pot ajudar el petit municipi empordanès.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 11/08/2021 7:25 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari