El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano explica com es troba la dona després de mesos de rumors
  • CA

Karlos Arguiñano ha visitat el plató d’El Hormiguero aquest dijous per presentar el seu nou llibre de receptes. Com és habitual en aquests casos, però, realment les seves idees per a plats han quedat en segon plat i la conversa s’ha centrat sobre la seva vida personal. El xef ha estat notícia recentment per haver parlat sobre l’estat de salut de la seva dona en unes declaracions que van preocupar molt. El basc va dir que la dona pràcticament no sortia de casa des que va començar la pandèmia, molt afectada per la situació.

S’ha parlat molt sobre el tema, el que l’ha forçat a matisar que no està tan malament com alguns pensen. En aquesta ocasió, ha volgut deixar el tema clar: “La meva dona està molt bé. De fet, està esperant-me demà perquè li faci el sopar. Vaig explicar en el programa d’Anne Igartiburu que Luisi estava molt trista, que tenia por de sortir a casa i sentia pena, però encara se segueix comentant a les xarxes socials”.

Karlos Arguiñano, entrevistat a El Hormiguero / Antena 3

Karlos Arguiñano és un dels xefs més estimats de la televisió, el que sempre envolta les seves entrevistes de molta expectació. La família de Karlos està a punt de créixer, ja que una de les seves filles està embarassada de nou mesos: “Serà el meu net número 13! El confinament va ser molt difícil perquè no vaig poder abraçar els meus fills i nets durant nou mesos. Allò va ser el que se’m va fer més dur”. El xef triomfa amb els seus llibres de receptes, així com amb el programa de cuina que emeten diàriament i que continua aconseguint una audiència molt bona. Ha agradat molt sentir que la dona està més animada, unes declaracions amb les que intenta calmar els ànims i deixar el tema enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa