Filtren més detalls de la mala relació de Julio Iglesias i el seu fill Enrique

La relació entre Julio Iglesias i el seu fill Enrique mai no ha estat bona. Van estar un munt d’anys sense parlar-se, i tot per culpa de la música. El mític cantant no va donar suport a Enrique quan aquest volia començar una carrera musical, una època en la qual hauria arribat a ser molt cruel amb ell. De fet, es va fer viral el “tu només vens discos perquè ets fill meu” que li va dedicar. A Julio no li agrada la música que fa el seu fill, el que li hauria deixat clar cruelment en infinitat d’ocasions. 

No ha estat cap secret aquesta relació difícil entre els dos, però ara han sortit uns detalls encara més sucosos sobre la seva enemistat. Els publica Ramón Arcusa, antic component del Dúo Dinamico i col·laborador de Julio Iglesias, en unes memòries. Aquí explica fins a quin punt van arribar a odiar-se pare i fill.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junto a Julio Jr y Enrique

Una publicación compartida de Julio Iglesias (@julioiglesiasofficial) el

Segons la seva informació, van estar molts més anys sense parlar-se del que se sabia públicament. La retrobada va trigar molt i va estar motivada per Enrique, que l’hauria trucat l’any passat en sentir l’impuls de reprendre la relació amb ell: “Vam tenir una conversa molt maca. Estava bé d’ànims. Va ser una conversa d’aquelles en les quals ets conscient que és especial. Em va reconfortar”, confessava Enrique en una entrevista fa uns mesos.

Arcusa explica que es van retrobar durant el sopar d’Any Nou, a casa de Julio. A les memòries s’assegura que la retrobada va ser molt freda, més que cordial. Després de tants anys, Julio no hauria conegut la dona d’Enrique, la tenista Anna Kournikova (amb qui surt des de fa més de dues dècades), fins fa pocs dies. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Una publicación compartida de Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) el

Aquesta segona trobada hauria tingut lloc a casa d’Enrique i Anna, on Julio hauria acudit per conèixer els tres fills del matrimoni. Són pares d’una parella de bessons de tres anys i una nena que va néixer a principis d’aquest any. Tres nets que Julio Iglesias no ha conegut fins aquesta setmana per culpa de la mala relació amb el fill. La tensió hauria estat evident, segons alguns mitjans, però després de tan mala relació sembla lògic que hauran d’anar a poc a poc. 

Nou comentari